extas


Firade idag min fina vän Elin med en lunch, shoppingrunda och fruktsmoothies. Kom in på ämnet resor, vilket slutade upp med att vi spontanbokade en resa tre timmar senare. Så imorgon sätter sig jag och Elin på ett flyg med slutdestination Barcelona. Jisses vad jag älskar livet.

favoriter


Nyköping
Jisses vilken intensiv helg! Men otroligt rolig! Fick äran att lyssna på minst sagt inspirerande tal från några av mina största förebilder! Träffade även en hel del vänner, åt god mat och dansade in mina 19 år på jorden.

helg


: min onsdag. Skyndade mig från jobbet för att umgås med Anna och Amanda. Mat, kex, vin och en massa babbel stod på schemat. Perfekt!
Gårdagen slet jag på jobbet för sista gången denna vecka innan jag fick somna i världens bästa famn. Nu står packning på schemat! Vart det bär av? Nyköping för en snabbvisit i politisk anda!

ledighet


Efter en veckas slit på jobbet tar jag imorgon en day off. Hoppas på att få umgås med mina vänner som jag för tillfället saknar så jag spricker. Hoppas även på att få rena mina lungor från fritösångorna som jag numera hostar. Snälla låt det bli fint väder.

jobb
I tisdags fick jag äntligen träffa mina fina brudar. Som jag saknat dessa tjejer!! Vi åt finmiddag hos Josefine, gafflade på tills sena kvällen och dansade sen loss på stråket.
Idag är det lördag, vilket betyder att jag jobbar min sista natt för den här storsjöyran. Trist men samtidigt otroligt skönt. Först väntar dock Ica för att ladda upp med diverse energibooster för att överleva natten. See u on bylla!

RSS 2.0