pyssel

Idag har jag otroligt nog varit HELT ledig från jobb!!! Firade in min ledighet med att stress-shoppa ALLA julklapparna, då jag inte hade handlat en enda julklapp tills idag. Med Ingela vid min sida vart det dock svårt att fokusera på endast julklappar till andra, vilket resulterade i en del klappar till mig själv också. Kvällen bjöd sen på en tung boxningsträning som tog den lilla energin jag hade kvar. Därav parkerade jag mig framför skrivbordet resten av kvällen för att knåpa på det ovan. I helgen står nämligen maskerad på schemat. 

Åre

Helgen var helt fantastisk! Hämtade upp Caroline och Evelina tidigt i lördags, och sen begav vi oss mot Åre. Magiskt fjällväder och en hel del mys stod på agendan innan vi svirade om till kvällen. Dansade oss trötta på bygget och sjöng med till Maggio - som förövrigt var svinbra!! Söndagen spenderade vi på badet innan vi svängde förbi Olivia för en fika. Tröttare, men så otroligt mycket gladare, tog vi sen vårt pick&pack och åkte hem. 

firande i all ära

Bjuder på några härliga bilder från Zackarias födelsedag. Spindelmannnen tårta och partyhattar, tio av tio festpoäng. 
Nu ska jag packa väskan lite snabbt och sen laga middag till mig och brodern. Imorgon beger jag mig mot Åre för två dagars välbehövlig ledighet. Veronica Maggio, hotell och tre brudar kan inte bli annat än succé!

storbak

Förutom en hel del jobb bestod förra helgen av två dagars storbak. Pepparkaksby var planen, som tyvärr var lite för överhajpat med vår minimala tidsplan. Blev dock tillslut, efter en del tårar och skratt, två pepparkakshus och en fin liten igloo. Blev helt klart godkänt trots en hel del missöden! 
Nu har jag precis kommit hem efter mitt sista 12-timmars jobbpass för den här veckan. Imorgon jobbar jag endast några få timmar, och sen väntar två dagars ledighet. ÄNTLIGEN. 19 jobbdagar i rad börjar verkligen sätta sina spår. 

Anna-dagen

Efter en slitig dag på jobbet med en röst som börjar ge upp och en förkylning som sakta men säkert smyger sig på känns det bra att komma hem och överraskas av ett paket. Hade tydligen namnsdag idag, mitt andranamn Anna. Finns bara en person som ens gör sig besväret att ge presenter på namnsdagar, och det är världens bästa mormor. 

Italy

Jobbar för tillfället mer än jag egentligen klarar, vilket betyder att jag inte riktigt har tid att uppdatera er här. Mina dagar består av tränarjobb på skolor, där jag förövrigt nu har skrikit sönder rösten. Kvällarna går åt till mer jobb, och helgerna ännnuuuu mer jobb. Som om det ens är möjligt. 
Hann dock med ett litet firande av världens bästa kille som fyllde 22 i lördags. Min present i form av en resa till Rom i februari blev minst sagt en tiopoängare, vilket var ganska väntat! Kan inte beskriva hur mycket jag längtar!! Skönt med en ljusglimt mitt i jobbhelvetet. 

RSS 2.0