måndag


Måndag och jag är redan helt slut. Efter en helg med jobb och en hel söndag med repetitioner och konsert tillsammans med kören (som förövrigt var svinkul!!!) var jag inte riktigt redo för ännu en måndag. Drog igång veckan med jobb från nio till nio, bara för att det är så fantastiskt kul. Hann lyckligtvis med en långlunch med Emma och Linn, välbehövligt och mysigt.

.


Denna bild får sammanfatta de två senaste dagarna. Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon är det fredag.

blå

Sista dagen på semestern spenderade jag på ett fik med mina underbara vänner. Mot kvällen drog jag mig ut på ett försök till en springtur. Var dock mer intressant att plocka blommorna ovan. Ogräs sa pappa. OK. Dom var iaf fina. 
 

midsommar

Igår firades en av mina favorit högtider - midsommar. Detta år dock utan något spår av sommar tråkigt nog. Hade dock, trots hagel och kyla, en helt fantastisk dag och kväll. Tackar och bockar för att jag har så underbart roliga vänner. 

Eufori

Kan inte beskriva hur lycklig jag är just nu. Nyp mig i armen, jag ska se Eminem LIVE!!!!!!! 

onsdagsmys


Spenderade kvällen med två av mina favoritpinglor, Lisa och Ingrid! Pratade om livet och skrattade ikapp. Nu lider jag av en outhärdlig mätthet i form av illamående. Hårt att leva livet hörreni.

studenten 2014

För er som undrat: Jag lever fortfarande! Hade en helt magisk studentdag som ni kan se här ovan! Fnissar lite för mig själv när jag tittar tillbaka bland alla bilder. Jisses vad skoj vi hade. Nu är det dock över, och detta med besked. Började måndagen efter studenten med jobb direkt, ett slag i ansiktet som hälsade mig välkommen till verkligen. Och OJ vad jag stormtrivs än så länge. Förutom en trötthet från helvetet (studenten var inte att leka med) och en väntad sjukstuga känns allt så otroligt bra. Planerna inför framtiden börjar svämma över, och jag bör snart fundera över en prioriteringslista. Första prio? Jobba. 

leva

Igår firades det tillsammans med en hel drös studenter. En äng, ett hav av vita mössor och fint väder - precis som det ska vara. Idag har jag yrat runt som en höna på stan, samt firat min pappas födelsedag. Stupar ner i sängen för att ladda upp inför morgondagen. 

3 dagar


3 ynka dagar kvar till studenten. Önskar mig ett nyp i armen, kan inte fatta att dessa tre år har blivit till tre dagar. Hjälp.

RSS 2.0