-

Lever livet tio gånger om för tillfället. Hoppas på att tiden stannar ett tag, studenten närmar sig för fort.

nio dagar kvar

Har inte haft någon tid till att uppdatera er om mitt liv den sista tiden. Jag har haft en helt underbar helg. Fredagen bjöd på bal, vilket betydde att över tjugotalet fantastiska människor träffades hos mig för att skratta och umgås. Sedan begav vi oss mot balen, jag med min stiliga vän Mathias som baldejt. Var en så otroligt rolig kväll, vilket fick slutresultatet onda fötter och trasig klänning. Precis som det ska vara! Resten av helgen spenderade jag med en favorit och en massa jobb. 
Idag har jag spenderat hela dagen på en utbildning, vilket jag även kommer göra halva dagen imorgon med. Trots en slitig och stressig dag kan jag i alla fall gå och lägga mig med fnitter och hopp, då jag för ett tag sen lämnade in DEN ABSOLUT SISTA GYMNASIEUPPGIFTEN I HELA MITT LIV. Fyfan vilken befrielse!!!!!!! Nu ska jag leva loppan de nio resterande dagarna av vad som är kvar innan studenten! Jag börjar redan imorgon med mösspåtagningsbal, låter ju relativt skapligt! 

torsdag

Älskade torsdagar. Kunde äntligen ta igen lite förlorad sömn, då denna torsdagsmorgon som vanligt bjöd på sovmorgon. Den bästa känslan som finns är när man faktiskt hinner göra frukost och en kopp kaffe, vilket inte är ofta. 
Nu ska jag göra mig klar och sen bege mig in mot skolan!

no time

Tiden springer iväg, och nu är det endast två veckor kvar av det ljuva studentlivet. Den senaste tiden har bjudit på diverse trevligheter, och dessutom har sommarvädret äntligen kommit till Östersund. Imorgon satsar jag på att bli klar med de sista skoluppgifterna, så jag kan få leva studentliv till fullo. 

baltider

Man kan inte annat än älska baler. Magiska klänningar, stiliga kostymer, vackra frisyrer och glada ansikten. I torsdags var jag och kollade på mina vänner när de entrade PC balen. Alla var så otroligt vackra!! Själv började jag redan drömma mig bort till nästa bal! Tur att jag inte behöver vänta längre än fredag tills jag får skrida om till balkläder igen. 

bal


Igår vankades bal tillsammans med Erik. Spenderade kvällen med underbara människor! En helt fantastisk kväll!!

måndag


Krigade mig iväg till skolan idag trots att jag mådde skit. Bockade bland annat av absolut sista redovisningen i retoriken, halleluja. Efter skolan åkte jag upp till mina tränare på tennishallen för att prata om träning och framtida planer. Var extremt välbehövligt.
Kvällen spenderade jag tillsammans med underbara tjejer. Mat, spel, prat och skratt stod på schemat!

mycket nu

Är helt totalt slutpumpad efter resan och en hel helg med jobb. Allt för mycket att göra, för lite sömn och för mycket plugg börjar ta ut sin rätt. Halsen gör ont och jag har nu börjat fundera på att använda påsarna under mina ögon till morgondagens te. Gör orkeslösa glädjehopp över att jag har en liten sovmorgon imorgon, med tanke på hur kommande månad ser ut. Blir förmodligen inte en lugn stund, vilket jag dock älskar. 

fredag


Nagellack, utgång och fina vänner. Så fin fredag.

hemma


Nu är jag precis hemkommen efter en helt fantastisk resa. Har verkligen haft hur bra som helst, vilket gör att det känns rätt så motigt att vara tillbaka i kylan. Imorgon börjar verkligheten igen med jobb hela helgen. Här går det undan.

.


Nu slocknar jag efter en extremt jobbig dag. Fick iaf spendera kvällen med roliga människor innan jag begav mig hem för att packa klart. Nu är jag nyduschad, väskan packad och jag mer än redo att åka. Om 5 timmar ringer klockan, jisses vad skönt det ska bli att få komma bort.

RSS 2.0