home

Helvetesvecka. Att börja veckan med två timmars sömn, för att sedan jobba 10-12 timmars pass hela veckan har varit mer än påfrestande. Börjar känna mig en aning sliten, och har nu insett att jag kanske inte är odödlig. Vet inte hur, men har trots jobb lyckats träffa mina fina vänner - vilket är tur för mig. Julmys, bowling och prat i massor har tagit upp kvällarna. Det, och en torsdagslunch hemma med utsikten ovan ger mig en liten boost för att kämpa mig igenom resterande jobb. 19 jobbdagar på rad, bara 15 kvar. 

söndagsmiddag

Mötte upp Alex för en söndagsmiddag på vapiano. Var en evighet sen vi sågs, vilket betydde en hel del catch up från den senaste tiden. Välbehövligt! 
Nu ska jag dra mig mot sängen, imorgon väntar tidiga morgonflyget hem till Östersund. 

julprepp

Julbelysning, saffransbulle och julsånger all over again. Nu är det jul igen, som man brukar säga. 

strandvägen 1

Firade in fredagen med middag på strandvägen 1 tillsammans med Emma och Anna. Tog sen Anna i hand och dansade vidare till närmaste klubb. Bra fredag! 

stockholm

Tog mitt pick&pack och hoppade på tidiga morgonflyget mot huvudstaden. Skyndade mig ut för en solo-shoppingrunda på mina favoritställen innan jag mötte upp syster min för ännu mer shopping. Kikade på julskyltningen och sjöng med i julsångerna som redan börjat spelas i butikerna. Är det jul snart?? - jag är redo. 

pepparkaksbak

I söndags stod det årliga pepparkaksbaket på schemat hemma hos familjen Ivarsson. Jag och mamma hade förberett med dubbel sats, då tanken att hälften skulle räcka till ett fint litet pepparkakshus. Så blev såklart inte fallet. Allt eller inget tänkte vi, och kavlade ihop några hundra pepparkakor till. 
Kvällen avslutades på bio, Interstellar, tillsammans med fina vänner. En "måste se" film som imponerade oss alla! 

lördag

Ledig helg = mys med den fina ovan. Nu har jag precis tagit mig en lång dusch och klinkat några melodier på pianot. Är så otroligt kul så jag tror jag smäller av snart! Och som om inte det vore nog ska jag umgås med fina vänner hela kvällen. Länge leve lediga helger! 

äntligen

Äntligen. Nu står det där, mitt alldeles egna piano. Det är sånt som pianot ovan som gör varje slitsam timme på jobbet värt det. Nu ska jag spela tills fingrarna blöder.

kvällsfika


Efter en späckad dag på jobbet skyndade jag iväg på pause där Evelina, Caroline och Ingrid väntade. Fikade, pratade ikapp och bokade in en minitripp till Åre i december. Så kul!!
Nu - försöka sova ikapp med en trött pojke.

asos order

Kan inte hålla fingrarna i styr. Allt som krävs är ett samtal med Ingela om dom där fina skorna, eller den där snygga bikinin, eller dom där supercoola solglasögonen. Ett samtal, x-antal minuters sökande, några klick bort, lite fattigare - men lite (materiellt)lyckligare.  

Reminisce talk some shit forever young is in your mind

Katastrof-onsdag. En mindre bra jobbdag och ett dåligt humör på det är ingen superkombo. Skyndade mig hem efter jobbet, drog på mig det bekvämaste jag hittade i garderoben, skruvade upp jay-z på högsta volym och flydde till köket. Maten blev lite som min dag, en enda röra. 

bae


elin&sarax2

Spenderade min fredag med två saknade filurer, Sara och Elin. Tog en snabb shoppingrunda för att sedan prata ikapp över en god lunch. Välbehövligt! Efter lunchen skyndade jag iväg på några timmars jobb på tennishallen. Kvällen bjöd på bio med Ingrid och Lisa. Skräckisen Annabelle fixade både skrik och hög puls, men var dock inte så läskig som jag önskat. Fick iaf somna i världens tryggaste famn, vilket kanske var tur för mig. 
Idag har jag spenderat dagen med att släpa intrument. Spelning stod på schemat för honom. Själv har jag parkerat i soffan för lite lördagsmys, Kontraster. 

lunch

Sov inte en blund inatt pga en träningsvärk ifrån helvetet i magen. Så tillslut gav jag upp, rullade mig ur sängen och drog igång med lite administrativt arbete. Blev klar snabbare än jag trodde och upptäckte då att jag hade en hel torsdag att döda. Så jag gjorde det enda som kändes vettigt - laga mat. 
Nu ska jag försöka döda någon timme till, innan jag får bege mig mot ännu en boxningsträning. 

2013

2013. Nyklippt, nya kläder och fotonörd in i benmärgen. Varför är inte kameran min bästa vän längre??????? 

winter is coming

Igår vankades mitt livs första riktiga boxningspass. Har funderat länge på att börja, men då jag haft så pass mycket tennisträning har jag helt enkelt inte fått tiden att räcka till. Så nu när jag i pincip lagt tennisen åt sidan tänkte jag passa på, och jävlar vad kul det var!! 
Idag begav jag mig ut till Torvalla för några timmars tennisjobb. Spenderade dock hälften av tiden på "mellis" med barnen. Klart tränaren ska ha fika.. höhö. Efter jobbet skyndade jag mig iväg på stan för att köpa nya skor. Gatorna har nämligen blivit snötäckta, vilket betyder att sommarskorna härmed slängs in i garderoben. 

stockholm

Tog mig äntligen i kragen igår. Nu är räkningar betalda, rummet städat, ögonbryn färgade och resa bokad. Planen var egentligen att jag skulle bege mig till Stockholm för två veckor sen, men tyvärr satte jobb stopp för det. Nu har jag dock lyckats skrapa ihop lite ledighet vilket betyder att jag äntligen kan åka ner och hälsa på min kära syster och en och annan vän. Underbart! 

senaste

Slutet av oktober har minst sagt varit hektisk, därav bristande uppdatering här. Har hunnit med ett högskoleprov som förmodligen gick mindre bra, en rolig utgång med Anna och Ingela, en hel del jobb som tennistränare, ännu mer jobb på sibylla, premiärvisning av bilar, halloweenfirande med fantastiska vänner och mys med världens bästa kille. 
Nu är det dock måndag och en ny hektisk månad. Förutom en heldag med jobb så har jag nu en drös med "måsten" som ska göras. Mindre rolig måndag. 

RSS 2.0