noll ork


Veckan har precis börjat och jag är redan helt slut!! Måndagen bjöd på 12 timmars jobbdag, medan denna bjöd på 14. Livet är härligt när man åker till jobbet halv åtta, kommer hem strax efter 22 och sedan hjälper lillebror med läxorna till stadiga 23. Vad hände med att jag varken duschat eller ätit? Nåja, det kanske hinns med imorgon.

celebrating

Idag sjunger jag med till Rihannas underbara stämma. Världens snyggaste och coolaste kvinna. #rihannaday

torsdagsfrulle

Sovmorgon = frukost. Nu - jobb! 

Rom

Hallå mannar! Nu är jag hemkommen från Rom och åter tillbaka i vardagshetsen. Jisses vad bra vi har haft det!! Rom är helt jäkla overkligt vackert!! Har snittat ett "woooow!!!" i timmen utan att överdriva. Spenderade dagarna med att vandra runt bland alla vackra byggnader och gränder, mysa på uteserveringar, äta pizza och pasta i mängder och njuta av lite sol och värme. Som grädden på moset hade vi även den otroliga turen att få vittna påven Franciskus tala inför flera tusentals människor som samlats på petersplatsen. Var så mäktigt att jag ryser bara av tanken! 
Tänkte visa några av de tusentals bilderna jag klickat av i helgen, men begär lite väntetid för att kunna lyckas med det omöjliga uppdraget att bara solla ut de finaste.. Tills vidare kan ni googla "Rom" och dregla till dess skönhet. 
 

Barcelona 2014 Pt2

 

Barcelona 2014 Pt1

Rensade bland bilderna från Barcelona i somras, och tänkte varför inte publicera några här? 
Den här resan var, som många av er redan vet, otroligt spontan. En dag i augusti satt jag och Elin på ett fik i stan och drömde oss bort till värmen. Taggade varandra så mycket att vi 22 timmar senare landade i Barcelona för en veckas semester. Och vilken resa det blev! Lyckades pricka in toppenväder alla dagar utom en, strosade runt i staden bland alla vackra byggnader och gränder, dansade oss in bland barcaklubbmänniskor-vilket gav oss VIP och gratis utgångar hela veckan, shoppade till resväskan sa nej och njöt på stranden. Skrattar fortfarande av tanken på allt vi hittade på! Och förutom att resan blev helt fantastisk blev jag även totalt förälskad i Barcelona. Åk dit!!
 

morgon

Fick mig idag en härlig sovmorgon! Bestämde mig för att göra en riktig frukost, då det inte hinns med så mycket längre. Slängde i lite torkade tranbär i filen, och jisses vad gott det är!! Tips till alla er som är less på fil. 
Nu ska jag bege mig in mot ännu en lång jobbdag! 

mood

Ni vet den där känslan man har när allt känns så otroligt trassligt och komplicerat? När jobbet står en upp i halsgropen och dygnet inte är tillräckligt långt? Så har jag känt ett tag nu, tills ikväll. Nu har jag nämligen rensat bort de där tusentals överflödiga fotona som tagit plats, tvättat den där jackan, städat rummet, bokat det där boendet, checkat de där 400 oöppnade mailen och bockat av allt från min osynliga "to do list". Jag har till och med börjat läsa en bok(!!!!!!!!!). Förutom det börjar min förkylning äntligen släppa, och jag börjar därmed se ljuset i tunneln. Kan gå och lägga mig med ett mega-smile, för att inte nog med att en Rom-resa väntar är det nu endast 50 dagar tills jag sätter mig på ett flyg mot Thailand. UNDERBART

fridaynight

Trots en förkylning och en lång dag med jobb bestämde jag mig för att göra det bästa av jobbhelgen. Fredagkvällen bjöd jag in till förfest i mitt annars väldigt ockuperade hus. Skratt, allsång vid pianot och en hel del prat får summera en väldigt bra kväll! Pallrade mig upp tidigt på lördagsmorgonen för att skynda mig iväg på ännu en jobbdag. Avslutade lördagen med 20-års fest, denna gången i nyktert tillstånd! OH MY what a weekend! 
Nu väntar tre jobbdagar till innan jag och pojken min kan packa väskorna och bege oss mot Rom. Lääängtar! 

friends

En supertrevlig lördag för två veckor sen. Drog en bar crawl runt hela Östersund innan vi slutade upp för en timmes dans på oscars! Så spontant och bra som det kan bli! 
Imorgon är planen att jag, efter en som vanligt lång dag med jobb, ska få slå mig ner i en soffa med mina vänner och bara må. Älskade fredag! 

lofsdalen

Spenderade helgen i Lofsdalen tillsammans med mina tre kumpaner. Hälsade på världens bästa Ingrid som numera jobbar där nere i fjällen. Hade, förutom en pangförkylning och ett mindre bra väder, en helt fantastisk helg! Så otroligt skönt att få umgås med dessa ovan, samt andas frisk luft. 
Nu är det dock vardag igen, och jag har redan bokat upp mitt februari-schema till max. Imorgon väntar 14 timmar jobb, i kombination med feber, hosta och snor. Snälla tisdag, be good to me. 

RSS 2.0