Pasta de Italia

 

onsdagsmiddag

Fick äntligen tid för att göra en riktig middag. Passade även på att inviga nya glasen + ny karaff. Mätt och belåten ska jag nu svira om till träningskläder och bege mig mot boxningen! 

London snapshots


för solen

För er som inte visste det är jag helt maniskt förälskad i solglasögon. Tycker ständigt att det är en av sommarens roligaste accessoarer, år efter år. Hittade ännu en pärla till min kära samling förra veckan då jag sprang igenom Monki i Sundsvall. Det minst lika snygga fodralet hittade jag på Lindex för cirka en månad sen. 

Utbildning Sundsvall

I torsdags begav sig halva 11:ans personalstyrka till Sundsvall för en dag med utbildning. Var en riktigt rolig dag full med inspiration och tips för att bli bättre som säljare, men även fokus på ens personliga beteende och tankesätt. Mycket givande! 
Pluspoäng till all mat vi lyckades få i oss, plus snabb tur på både Ikea och birsta. Vad härligt det är att få göra detta med inte bara sina kollegor utan även sina otroligt fantastiska vänner! Win-win!! 

newnewnew

Ännu en ny skönhet som fick följa med mig hem i veckan. Denna hittade jag på H&M, för en relativt billig peng. Tips till alla er som är på jakt efter en bra bikini mitt i vintersäsongen. 

Gopro Hero4

För att slippa bära runt på en tung systemkamera under Thailandsresan så bestämde jag och Evelina oss för att köpa en Gopro. Gick lös på en Hero4, och jisses vad jäkla bra den är! Är fortfarande i full gång att försöka lära mig allt, men är redan övertygad om att denna skönhet kommer göra stordåd!! 

christmas throwback

Hittade de här mysbilderna från jul när jag simmade runt i mitt bildarkiv. Jul i all ära, men nu är jag dock redo att släppa taget om jul, vinter, snö och allt vad det heter. Hälsar sommaren välkommen och hoppas att vårvädret håller i sig. 

free time

Sög ut varje vaken sekund av min lediga helg. Fredagen bjöd på Harry Potter- fest deluxe hemma hos Ingela! Jag krusade mitt hår till max och svirade om mig själv till Luna Lovegood för att sedan ironiskt nog pussa på proffesor Snape mellan frågesporten och quidditchmatcherna. 
Lördagen tog jag och boysen våra sega kroppar ner mot badhusparken för en fika i solen. Kvällen spenderades med ännu ett härligt gäng för födelsedagsfika i massor, då Emil fyllde 23 i fredags! 
Söndagen ville inte vara sämre och bjöd på näst intill bättre väder. Mötte upp Evelina och Caroline för ännu en fika i solen. Thailandsnerverna börjar kännas av nu!!
Söndagkvällen bjöd i vanlig ordning på ghiblikväll innan jag och pojken stupade i säng. 

nytt till stranden

Hämtade ut dessa skönheter i måndags. Kände att det var dags att klicka hem lite nytt till stranden då resan börjar närma sig med stormsteg. Nu är det faktiskt endast tre veckor kvar till jag och brudsen sitter på planet till värmen. Så underbart!! 
Nu ska jag bege mig upp till Lisa för lite middag tillsammans med henne och Caroline! 

kristalliserad

Hittade dessa underbara glas på förra veckans tripp till Ikea. Kommer lyxa till varenda dryck som hälls i. Priset? Som hittat. 

måndag

Vilken fantastisk helg jag har haft!!! Har fått ta ikapp tid med Disa, skrattat loss med Ingrids alla vänner och dessutom fått 100% kvalitetstid med sistnämnda. Fredagkvällen dansade vi på borden och jag fick lite för mycket av det goda, vilket man som vanligt ångrar bittert dagen efter. Här hade man dock Ingrids fagra partybruttor som fick mig på benen igen lagom till lördagkvällen. Tur man har back-up när man börjar tvivla på sin forna partyförmåga... 
Annars bjöd trippen på en hel del sol och en hel del mys. Att fått andas fjällen med min vapendragare har gett mig energi nog för hela månaden. Sista jobbmånaden innan seeeeemester!!!!

Lofs

Vad är bättre än att sluta jobbet efter en lång dag? Jo, att sluta jobbet och kort därefter få ett samtal från donnan ovan om att vi ska spendera kommande helg i Lofsdalen tillsammans med Ingrid (!!!!!!) plus hennes underbara Lofs-kompisar! LOVELY!! 
Nu ska jag bege mig mot pojken min, där ett parti sällskapsspel väntar. Perfekt. 

marsväder

Märks att våren börjar närma sig med stormsteg. Den där bitande kylan har bytts ut mot strålande sol och plusgrader. Så jag har ägnat dagen åt det enda rätta - långfärdsskridskor. Var så vackert ute på sjön att tårarna nästan trängde sig fram. Sinnesro och frisk luft. Tio av tio poäng. Nu väntar dock stekoset på sibylla, kontraster! 

what a weekend

Kallar min helg ultimate friendweekend. Spenderade lördagen med Caroline och en väldigt saknad Lisa som är ute på vift i fjällen alldeles för mycket. Vi kacklade på över en fika innan vi drog vidare till Noi för en drink! 
Söndag morgon skyndade jag iväg på frukost med Elin och även där en väldigt saknad Linnéa som var och hälsade på över helgen. Helt sjukt, har inte träffat Linnéa på nästan ett år!! Hur fort går tiden egentligen??!??!?!? Var så kul att få se mina små solstrålar!! Kändes så bra att prata ikapp med min gamla trio. Världens bästa tjejer. 

måndag igen

Måndag igen, och jag startar den nya veckan med sovmorgon. Efter en intensiv jobbvecka känns det helt okej att idag få börja 16.00. Vilken lyx!! Har firat med frukost (!!!!) och en order på fyra nya bikinis som ska pryda min kropp om exakt en månad! Låt nedräkningen börja! 

RSS 2.0