Just nu:

Pack- och plugghysteri. 

3 dagar

Hade en bra lördag och söndag. Jobbade, grillade med fina vänner, pluggade och spenderade en kväll vid rödöbron för att se solnedgången. 
Idag drog skolan igång igen. Prickade av ett nationellt prov, som förövrigt gick helt okej, för att sedan släpa mig igenom hela långa dagen. Nu står packning på schemat, för om tre ynka dagar sätter jag mig på ett plan mot Spanien. Ljuva liv. 

mysfrukost och sommarvärme

Igår bjöds det på mysfrukost hemma hos Ingrid tillsammans med Lisa och Trixie. Pratade och myste i flera timmar innan jag begav mig mot jobbet. Kvällen spenderade jag med tre favoriter. 
Idag bjöd Östersund på gassande sommarvärme, vilket betydde att jag parkerade mig i solstolen. Solandet blev dock inte långvarit då läxorna inte gör sig självt. 

43 dagar

Paniken över allt som ska hinnas med börjar sätta sina spår, och resultatet blir bara en oproduktiv och omotiverad Sara. Jag hoppas innerligt att färdigskrivna uppgifter ska trilla ner från himlen, annars vet jag inte hur jag ska hinna detta. 43 dagar kvar, hjälp. 

I just wanna be by your side

Ikväll träffade jag pinglan ovanför. Som jag saknat att skratta ikapp med henne. Nu är jag glad (och trött) i hela kroppen, vilket betyder läggdags. Imorgon börjar livet igen, jobbjobbjobb. 

-

Tre viktigaste för en bra påsk: mat, fint väder och en underbar familj. 

21 april


En bok, strålande solsken och en kanin. Nu är det sommar kära vänner.

mysdag


Begav mig in mot stan tidigt idag för att luncha med världens bästa. Pratade om allt mellan himmel och jord innan det var dags att säga hejdå. Denna pingla flyr nämligen landet imorgon för varmare breddgrader. Lyllo.
Hann även spendera lite tid med en fin grabb innan jag begav mig hem mot Frösön. Plockade upp Trixie på vägen, som jag sedan myste med resten av kvällen.

easter

Glad påsk fina vänner! Dagen till ära har jag sprungit runt i snickarbyxa och skålat med mojito. Dessutom tog jag precis och spontan-beställde min andra balklänning. Vilken lördag! 

festligheter


Hade en helt underbart rolig kväll i torsdags! Är så glad att jag har så fantastiska vänner som alltid förgyller mina dagar.
Denna dag har spenderats hemma. Lappade sol på bryggan, precis som om det vore sommar. Ljuva liv.

49 dagar

 Äntligen sovmorgon. Har varit så jädrans trött senaste tiden pga allt för många måsten och allt för lite sömn. Så imorse sov jag två timmar längre och har även hunnit äta första frukosten denna vecka.
Skönt då att det idag är torsdag, vilket betyder helg och dessutom lov. Sen skadar det ju inte att det var 50 dagar kvar till studenten igår (vilket firas ikväll), och att jag och mina fina tjejer åker till Spanien om exakt två ynka veckor. Halleluja. Nu ska jag ta tag i lite skolarbeten innan jag beger mig in mot skolan. 

Frösön

Var precis ute på en välbehövlig långpromenad efter en allt annat än bra dag. Var så outhärdligt trött innan, men jisses vilken energi man får av frisk luft och sagolika utsikter. Önskar jag kunde visa er hur underbart vackert Frösön är, men den usla kvalitén på mobilens kamera sviker tyvärr. 

14 april

Kvällens dilemma: Balfrisyr. 

18 år

Idag är det hela 18 år sen mina fina föräldrar gifte sig, så ikväll har det firats med rosor, champagne och godsaker. Underbara söndag. 

People like us-we don’t need that much

Gårdagen var helt perfekt. Spenderade kvällen hemma hos Niclas med 6 underbara människor. Senare begav vi oss in mot Oscars där det dansades som aldrig förr! 
Idag står plugg på schemat. Mindre roligt.

.

                
 

though you say the days are happy

Helt slut efter en dag med nationella prov. Får dock sova i något annat liv, för nu ska jag ta tag i högen med läxor. Tycker mig förtjäna godsakerna ovan. 

There's a way to catch your dreams without falling asleep

Underbara onsdag. Har skrattat ikapp med fina människor hela dagen. Prickat av en bokredovisning som gnagt i bakhuvudet den senaste veckan. Kikat på basket med grabbarna. OCH. Fått hem min ena balklänning, som dessutom var perfekt. True happiness, och ultimat sömnbrist. 

reunion


Som bilden ovan visar, så har jag spenderat de två senaste dagarna med att läsa och fika. Har nämligen haft en engelskabok att läsa ut, vilket har varit allt annat än roligt då jag nog aldrig läst en sämre bok. Ikväll tog jag en paus från boken och resterande läxor för att dra mig in mot stan för en fika. Elin är hemma på besök, vilket såklart betydde catch up med ett gäng fina tjejer.

sunday funday


Lördagen spenderades på jobbet, innan jag mot kvällen svirade om för en kväll med fina vänner. Hade überkul hemma hos Olivia innan vi begav oss in mot Oscars för att dansa!
Idag blev jag serverad en mysig frukost innan jag drog mig mot stan för ännu en jobbdag. Nu är jag så trött så ögonen svider, därav säger jag godnatt.

-


Idag är verkligen en bra dag. Solsken, jobb och en myskväll med familjen. Nu ska jag krypa ner i sängen, för imorgon väntar ännu en bra dag.

torsdag

Idag bockade jag äntligen av redovisningen av gymnasiearbetet. Är så otroligt glad att det är över, och att det dessutom är helg! Kvällen spenderade jag tillsammans med Alexandra och Line. Åt pizza, pratade och chillade. Precis vad jag behövde den här kvällen. 

andra april

Har haft några intesiva dagar den senaste tiden, därav dålig uppdatering. Mestadels av min tid har gått åt till att skriva klart gymnasiearbetet, som lättande nog skickades in igår. Imorgon väntar en redovsning av arbetet, vilket förhoppningsvis blir bland det sista som ska göras. Kan inte beskriva hur less jag är på detta arbetet, inte minst på hur upplägget varit samt den otroligt urusla information och hjälp vi fått kring arbetet. Är så arg så jag snart expolderar. 
Förutom en massa plugg har jag även spenderat min tid tillsammans med underbara människor. Har ätit middagar, fikat, lyssnat på kloka politiker och spelat musik till sena kvällen. Med andra ord har den här veckan hittills bestått av allt för många tidiga mornar och sena nätter. Sömnbristen är inte längre nådig. 
Men inte ger jag mig för det, nu ska jag bege mig mot kören för att tömma ut den sista energin som finns kvar i mig! 

RSS 2.0