fredag


Äntligen helg! Spenderade min dag på jobbet, istället för ute i solen. Kändes lite tragiskt, men vad gör man inte för lite pengar.
Efter jobbet åkte jag hem till Sixten som bjöd på finmiddag! Chillade och skratta ikapp innan jag sen drog vidare till jazzköket för att träffa Anna och co. Nu ska jag sova, för imorgon väntar ännu en jobbdag.

weekend

Min helg var toppen. Lördagen bestod av en rolig utbildning, och avslutades med festigheter. Var verkligen helt galet roligt! Söndagen spenderade jag med mina vänner och en hög med läxor. 
Igår och idag har jag mest bara ägnat mig åt skolarbeten. En vecka kvar till gymnasiearbetet ska lämnas in, vilket just nu känns näst intill omöjligt. Dessutom har läxorna samlats på hög, och jag är ganska säker på vad jag kommer ägna mig åt de två kommande veckorna.. pluggpluggplugg. Det positiva i allt detta är att jag igår fick spela tennis för första gången sen december. Total eufori. Idag tog jag även en promenad i strålande solsken. Nu börjar det närma sig vår på riktigt. 

ljusglimtar

Idag vaknade jag till strålande sol och smältande snö. Kan nog inte beskriva hur lycklig jag blev! Bestämde mig för att ta en långpromenad i finvädret och sen avnjuta en sommrig frukost.
Sen tog jag tag i några av de skolarbeten som samlats på hög på skrivbordet. Avslutade kvällen tillsammans med Lisa, Ingrid och Carro på Sir Winston. Mumsade i oss efterätt och pratade i massor. Perfekt fredag. 

catch up


Spenderade min kväll tillsammans med världens bästa Hanna! Pratade ikapp missad tid och drack goda hälsodrycker. Kunde med andra ord inte bli en bättre kväll.

godmorgon

Igår spenderade jag dagen med skola och kör. Mot kvällen åkte jag och Ingrid hem till Love för lite middag och bakning. Strålande. Idag väntar ännu lite mer skola, samt balbiljettsfix. Börjar dra ihop sig nu. Det tackar och bockar vi för. 

79 dagar

Mitt liv går för tillfället upp och ner. Har en miljon saker som gnager i mitt huvud, och inte en enda lösning. Som tur är börjar jag se ljuset i den enormt långa och mörka tunneln. Om inte mindre än 79 härliga dagar tar jag studenten. Och som om inte det vore nog så sitter jag om bara 44 ynka dagar på ett plan med sex underbara tjejer. Då beger vi oss nämligen mot strand, hav och värme. Kan ju inte bli annat än fantastiskt. 

romantisk middag


Äter supermiddag med min superbabe. Sen väntar utgång med två andra babes. Perfekt lördag.


first kiss

Den här videon är helt underbar. Så pinsam, men ändå så otroligt fin. Titta på den. 

livet


Märks att lovet är slut och vardagen dragit igång igen. Två långa skoldagar har jag lyckats tagit mig igenom på ett kick. Har även ätit god mat med fina vänner, tittat på fotbollsmatch och prickat av ett rekordlångt styrelsemöte som mest bestod av skratt. Nu ska jag gå igenom lite skolarbeten innan sängen kallar.

söndag


Söndagsångest. Valde att ikväll ta tag i mitt liv och skicka in en del av de uppgifter som släpat efter mig den senaste månaden. Ger mig själv ett godkänt efter fyra färdiga uppgifter.
Nu ser jag, tro det eller ej, framemot måndag och en ny vecka.

materiell lycka

Snart hänger den här i min garderob. Vit och fin. Kan nog inte bli bättre. 

8 mars


Idag är det två dagar kvar av lovet, och jag har äntligen orkat tagit mig upp ur sängen som jag spenderat de senaste dagarna i. Febern är borta! Det firar jag med fika, sol och sommarkänslor.

.

mhm yes please.

lov i all ära

Är det någon som vill tävla med mig om vem som kan bli sjuk flest gånger? Inte nog med att jag varit sjuk sen i september så får jag dessutom förkylning på förkylning varje gång jag tror jag ska bli frisk. Igår smällde nämligen febern, hostan och huvudvärken till igen, och nu sitter jag här och kallsvettas som en gris. Har konstaterat att jag måste ha världshistoriens sämsta immunförsvar. 
Som grädden på moset jobbar jag idag, plus att jag har 14 uppgifter i skolan som måste tas tag i innan jag går i pension. Halleluja att det åtminstone är lov. 

93 dagar

Idag är det nästan ett år sedan jag sist bloggade. Då var det sommarlov och 18-årsdag i sikte. Nu har den tiden redan sprungit förbi med hästlängder. Har varit en så intensiv period den senaste tiden att jag nästan glömt bort att andas. Ett fullspäckat sommarlov med jobb, resor och massa annat roligt försvann på en grisblink. Hösten och början av våren har varit som en berg- och dalbana, utan att överdriva. En långvarig sjukdom, en otrolig omitivation i skolan + en hel del annat har verkligen dragit ner mig på botten vissa dagar. Dock har resor, underbara vänner/familj och några få ljusglimtar kompenserat upp för allt det jobbiga. Så här är jag nu, 93 dagar innan jag får stå skrikandes på ett flak med alla andra glada studenter.
Jag har länge tänkt ta upp bloggandet igen, så jag tänkte, vad passar inte bättre än att börja blogga nu hundra dagar innan studenten? Som ni kan se missade jag med en vecka, men skola, jobb och en weekend i Stockholm satte tyvärr käppar i hjulen för mig. Men bättre sent än aldrig tänker jag och hoppas att ni vill följa med mig dessa 93 fartfyllda dagarna. 

RSS 2.0