stilla behovet

Har känt shoppingsuget i veckor nu, och idag kunde jag inte stå ut mer. Intalade mig själv att jag är värd lite nya kläder efter allt jobb. Efter nyförälskelsen ovan, se byxdressen, känner jag mig genast mycket lyckligare. 
Nu ska jag bege mig mot en annan förälskelse, denna gången i människoform. Funkar det med. 

torsdagsfrulle

Klev upp i tid imorse för att spendera morgonen med Ingrid. Gjorde frukost och gafflade på om livet i nån timme. Perfekt sätt att starta dagen på! 
Nu ska jag bege mig på jobb. Får dock se om jag ens kommer utanför dörren med tanke på hur mycket det snöat. Dansar sol-dansen och hoppas på att snön smälter bort inom kort. 

brunch

Avnjöt precis det goda från bilden ovan. Har väldigt svårt att trycka i mig frukost på morgonen, men hur fantastiskt är inte brunch? Blir så mycket roligare att äta om man inte somnar i  filtallriken. 
Nu ska bege mig mot ännu en jobbdag. First up - tennistränare i Ås. 

söndag


Söndag precis som den ska vara. Film, gott och vänner!

ledighet

Vaknade sent idag av att solen sken in genom fönstret. Drog på mig kläderna och kastade mig ut i finvädret för att få ta del av så mycket som möjligt av humana temperaturer och solstrålar. Städade ur bilen som varit proppad till max med material från valet, samt ett helt baksäte som var fullt med tennisprylar. Sen begav jag mig till ica för att handla lite, slänga skräp och panta burkar (haha vem är jag ens?). 
Kom hem till en bror som överraskade med egengjord pizza till sen lunch. Det är ju trots allt lördag.

fredagsmys


Fredag, och förhoppningsvis den sista jobbdagen för denna vecka. Har nämligen äntligen två dagar ledigt, vilket jag tänkte fira med vila. Firade in helgen med en fika på pause med världens bästa Elin som är hemma i helgen! Drömde oss tillbaka till Barcelona och pratade på om vardagen. Välbehövligt!
Kvällen spenderades med Ingrid och Lisa. Idol, godis och livsfrågor. Precis vad jag behövde. Tacka vet jag dessa underbara vänner.

kaffeafton

Avnjuter en kopp kaffe efter en slitig dag på jobbet, samt grottar ner mig i gamla modetidningar som ännu inte granskats. Har även tänt x-antal ljus för att försöka tina upp i höstkylan. Beskedet om att vintern nu är påväg kom som en käftsmäll när jag imorse var tvungen att skrapa frosten från bilrutorna. Jisses, jag är inte redo för detta. 

ny vardag


Började morgonen med en tripp förbi jobbet för fotografering. Vi på 11:ans har nämligen blivit nominerade till årets guldstjärna i kategorin "årets serviceföretag" och är just nu i final! Superkul!
Åkte sen iväg på nästa jobb som tennistränare. Var ett minst sagt påfrestande träningspass, vilket resulterade i huvudvärk och en röst som slutat fungera.
Nu har jag bäddat ner mig i sängen tillsammans med en alvedon. Planen är att ha en sysslolöskväll för att ladda upp inför morgondagens 10-timmars jobbdag.

fullt upp


Har för tillfället fullt upp med livet. Jobbat konstant hela helgen, samtidigt som jag hade finbesök av två tenniskompisar. Trots jobb hann vi dock på lördagkvällen med en rolig utgång, och en söndagsbaksmälla från helvetet som grädden på moset.
Igår drog nästa jobbvecka igång. Man måste älska måndagar. Tur att jag fick börja min måndag i världens bästa famn. Nu - tisdag och ännu en jobbdag.

copycat

Igår efter jobbet var jag så trött att jag gick och la mig i två timmar. Att vara tennistränare på skolor är minst sagt slitigt, och att försöka lära sammanlagt 70 små skrikande/hoppande/busiga/gråtande barn att spela tennis är minst sagt krävande. Släpade mig trots allt upp ur sängen mot kvällskvisten för att bege mig mot min härliga kompis Max. Han fyller nämligen 18 år idag, vilket firades med fika och skratt tills klockan passerade tolvslaget. 
Imorse tog jag mig en lång dusch och åt en riktig frukost innan jag begav mig på jobbet. Mötte sen upp världens bästa Lotta för en fika. Som jag saknat henne!! 
Kom hem och möttes av min kära mor på bilden ovan. Lika som bär, right? Kan till mitt försvar säga att JAG VAR FÖRST. Copymamma. Nu: sova. 

tisdag


Måndagen gick åt till jobb, samtal och besök på skolor. Mot slutet av dagen kliade det i bak-fingrarna, vilket efter tre besök på Ica, resulterade i några fula cupcakes. Kvällen bjöd på biomys med Zackaria, Love och Ingrid.
Nu ska jag ge magen lite föda innan jag åker på jobb.

löptur


Eftersom solen även idag skiner utomhus kände jag att det inte fanns annat att göra än sno på sig springskorna. Nu? Snabbdusch, innan jag beger mig in mot jobbet.

färg

Ägnat morgonen till lite administrativt inför mitt nya jobb. X antal samtal, mail och sms senare kände jag mig färdig för idag och tog mig ut i solen. Jisses vilket underbart väder det är idag!! Om det är såhär varje dag får det gärna vara höst för mig.. 
Nu ska jag in mot nästa jobb, sedan väntar personalmöte. Hoppas på fika, höhö. 

första oktober

Spenderade dagen med finaste Ingela. Mös framför en film innan vi bestämde oss för att släpa oss in mot stan. Gick skallgång efter det perfekta linnet och fyllde shoppingpåsarna med höstförberedelser, för att sedan jobba av några timmar på bylla. Insåg inte förrän jag kom hem att jag även gick all-in på höstens dystra färgtema. Tur att träden skriker rött och gult så att även jag får lite färg i vardagen. 

update

Jag är tillbaka! Efter en del klagomål och påtryckningar bestämde jag mig för att återigen ta tag i min kära lilla blogg. För att börja där jag slutade så hade jag en helt fantastisk vecka i Barcelona med världens bästa Elin. Förutom att jag fick fylla på sol-behovet till max hann vi även med en hel del stadsvandring, shopping, goda måltider och såklart en hel del festligheter. Kan ju säga att jag levde kvar i min Barcelona-bubbla ett bra tag efter resan, därav den dåliga uppdateringen här.
Åter i Sverige möttes jag av en hel del kyla, massvis med jobb och en minst sagt intensiv (och sömnlös....) val-vecka. Som tur är har jag även hunnit med en hel del annat att toppa mina dagar med. Jag har firat flertalet födelsedagar, dansat på krogar med underbara människor, myst med honom och umgåtts med fantastiska vänner. Har dessutom skaffat mig ett till jobb, vilket betyder att jag från och med nästa vecka måste pussla ihop mina dagar för att hinna med allt jag vill. Tur för mig att jag ägnade stora delar av mina barndomsår med att bygga just pussel, vilket betyder att detta inte blir någon match. Tänkte lägga första pussel-biten på plats genom ett tappert försök att ställa min dygnsrytm till rätta! Godnatt vänner! 

RSS 2.0