-Igår vankades personalfest med världens bästa tjejer! Åt oss mätta på Jane Doe innan vi vinglade ner mot stråket. Dansade tills fötterna värkte och avslutade natten med ett dopp. Varför är inte alla kvällar såhär roliga???


wake


Trillade över en wakeboard igår, vilket resulterade i en blixtkärlek. Nu ska jag bli proffs! Eller åtminstone bli bra..
Idag spenderade jag nån timme i solen innan jag begav mig in mot jobbet. Svettades ikapp med Ingela för att sedan skynda mig upp till Tennishallen för att svettas ikapp med Jessika. Jäklar vad kul det är att spela tennis igen!!

glas

Nya glas för soliga dagar. 

hemma


Här trivs jag.

London callingLever för tillfället loppan i London. Förutom en massa shopping har jag bland annat uppfyllt en av mina största drömmar då jag i fredags fick se Eminem live här i London. Var helt magiskt!!
Idag står shopping och bland annat ett besök ut till Camden på schemat! Nu? - avnjuta lite engelsk frukost.

semester


Imorse började jag morgonen som ovan. Solsken, sjö, någon man gillar och frukost. Imorgon tar jag flyget mot London. Älskar semester.

avklippt


Idag har jag klippt mig och skaffat ett nytt liv. Närå. Klippt mig har jag, ungefär halva håret rök för att vara exakt. En semester från jobbet är dock så nära liv jag kan komma för tillfället. Slet som ett djur i dagens sommarhetta (läs 30 grader och bastuliknande ångor från grillen inne på jobbet) medan jag drömde mig bort till svalkande hav. Funderar på att fira in min semester med ett dopp i världens kallaste sjö imorgon, nära nog liksom.

äntligen sommar


Äntligen börjar jag få sommarkänslor! Förutom att jag missat helgens finväder pga jobb från morgon till kväll har jag ändå fått en gnutta ledighet. Igår kväll blev det en båttur med grillning och solnedgång. Ikväll fick vi finbesök, vilket även det slutade med grillning och båttur. Som grädden på moset jobbar jag imorgon min sista heldag innan jag går på lite ledighet. Hoppas på gassande sol.

på banan


som jag längtat efter detta.

RSS 2.0