och plötsligt är det fredag - igen


Dagarna går för tillfället så snabbt att man knappt hinner blinka. Har precis börjat mitt nya jobb som vikarie, vilket känns fantastiskt roligt! Har inte haft så mycket rast på väääldigt länge. Kommer bli en bra kombo med jobbstressen på sibylla.
Idag prickade jag av två skolor innan jag kunde bege mig hem för lite middag. Kvällen bjöd på en tuff boxningsträning, och en sopslut saris. Nu ska jag hoppa i sängen. Imorgon väntar fredag, en lång dag med jobb och sedan FJÄLLEN!!

vinterstad

Jobbade idag min 12:e dag i rad innan jag äntligen fick ta helg. Körde turbo hela vägen hem för att jag skulle hinna ut på isen innan solen gick ner. ÄNTLIGEN är medvinden uppkörd på sjön, vilket betyder att jag kommer spendera hela min helg på ett par långfärdsskridskor. 

randigt 2.0

Är helt maniskt förälskad i randigt sen en tid tillbaka. Här är fyra av mina favoriter. 

som ny

Kliade i fingrarna igår efter jobbet, så jag bestämde mig för att göra lite nytta. Letade upp en tröja i garderoben som jag i princip aldrig använt, tog fram saxen och klippte. 20 cm kortare och några stygn senare så var tröjan som ny igen. Och förhoppningsvis mycket mer användbar. 

till hemmet

Älskar dessa ljusstakar jag fick med mig från senaste vistelsen i Stockholm. Simpla, men ack så vackra. 

söndagsgöra


: utklassa pojkvän på finansspel.

lunchbreak

Spenderade morgonen fram till lunch på vallaskolan. Har haft så snälla och söta barn idag att jag nästan inte ville gå hem. Pallrade mig trots det hem och stationerade mig sen i köket. Mästrade mig på morotsbiffar dagen till ära, vilket faktiskt var godare än jag väntat mig. Kul att prova något nytt!
Nu ska jag klicka på mig längdskidorna för en liten tur ute på isen innan nästa jobb väntar.

view

Utsikten från mitt vardagsrum. Hur mycket jag än vantrivs vintern så kan man inte annat än hålla med om att vintern är fantastiskt fin. 

nyår

Här är ett litet utplock av dom få bilderna jag tog på nyår. Synd att man inte kan komma ihåg att använda kameran bättre när man väl har den med sig.. Hade iaf en riktigt bra kväll som började med middag hos Caroline, innan vi dansade oss hem till Henric där vi var ett helt gäng som tillsammans skålade in det nya året! Fantastiskt!!

Everywhere you look are people hiding behind masks.

- Från en fin lördag i december. 

-

Fyra halvkassa mobilbilder som får sammanfatta min lediga helg. 

Jisses vilket oväder dagen har bjudit på! Trodde inte det kunde komma mer snö än det gjorde i söndags, men ack så fel man kan ha. Har svurit och skrikit mig varm på dagens färder mellan jobben. Mitt sista stop innan hemfärden var förbannat nog på en bensinstation för att tanka bilen. Detta blev även sista droppen för dagen och jag kunde därmed konstatera att min kroppstemperatur snart var densamma som kylan utomhus (liten överdrift). Nu har jag i två timmar försökt värma upp mina istappar till fingrar, utan vidare framgång. VARFÖR BOR JAG HÄR??

all pattern

Skyndade mig hem på lunchen för att få i mig lite mat - samt hämta ut ett paket från asos innehållande kläderna ovan. Mönster i massor + ett par (gudomligt snygga) vida byxor. Materiell lycka, plus att det är fredag och jag jobbar min sista dag för denna vecka! 

float like a butterfly, sting like a bee.

Nu har vardagen dragit igång på riktigt, vilket tro det eller ej känns riktigt bra! Krigade mig igenom en stressig dag på jobbet, för att sen stressa hem och slänga i mig lite mat. Släpade sen med mig Evelina på boxningen som dragit igång igen efter ett litet jul-uppehåll. Jisses vad jag älskar dessa träningar. Känner mig som Rocky Balboa och skruvar upp "gonna fly now" på högsta volym. Amen. 

tb - första isen

Glömde publicera de här fantastiska bilderna från mitten på december. Första isen hade precis lagt sig på storsjön, vilket fick både mig och min bror att smälla av pga för mycket vackert på samma gång. 

up next - 2015

Som ni kanske märkt tog jag en liten paus från blogg och allt vad det nu heter över jul. Hade nämligen 6 dagar ledigt, så kände att de behövde tas till vara på! Julen spenderades äntligen på hemmaplan med snö utanför fönstren. Underbart! Förutom en hel del konsumerande av julmat har jag även hunnit med att umgås med min syster som hälsar på över julen, myst med vänner och pojkvän samt dansat mig trött på marité.
I onsdags firade jag in det nya året (redan 2015?!?!??!?!?!) tillsammans med fantastiska vänner. Hade faktiskt en riktigt rolig kväll, trots att nyår brukar vara rätt så överskattat. Hade till och med så roligt att jag totalt glömde bort kameran som ensam låg kvar i min väska kvällen ut. Tog dock någon bild från middagen som jag tänkte slänga upp senare, men så länge bjuder jag på förra årets nyår som firades in på varmare breddgrader. 

RSS 2.0